Przybysz
Witam chciał bym dołączyć do Waszych szeregów
Na dzień dzisiejszy moje staty wyglądają następująco: msc ogólne: 309, msc floty:889 (ciągle trwa jej rozbudowa), badań:113
W OG gram już coś ponad 2 latka i mam spore doświadczenie w postaci u25 top 200, u5 top 250, u6 top 150, u 31 top 100 oraz u45 top 300
Aktualnie gram tylko na u45 i u56
Jeśli coś chcecie jeszcze wiedzieć to walcie ;p
pzdr
Przybysz
To jak będzie??
Tribunus Cohortis Praetoriae
ja dzisiaj nie bede pisał bo AndYY głoduje i mi posty pozjada...
Przybysz
To nic z tego??
Dajcie odpowiedź czy tak czy nie, bo jak nie to poszukam se innego soja;]
Przywódca rekrutów
to ja dam "se" odpowiedz: czy tak czy nie:)
takiej odpowiedzi oczekiwałeś prawda?
Przywódca rekrutów
to ja dam "se" odpowiedz: czy tak czy nie:)
takiej odpowiedzi oczekiwałeś prawda?
Wiem, ze do powiedzenia raczej za wiele, jako rekrut nie mam, ale mimo wszystko podziele sie moim zdaniem ^^
Po1: Przedstawileś statystyki, miejsce floty itp, no wszystko fajnie, a gdzie nick ?? bo jedyni gracze na un56 z takimi nickami ( raper ) znajdują się na miejscach 9000+
Po2: Widać, że brak Ci cierpliwości, oraz zdecydowania, szukasz "se" sojuszu, tylko po to by w jakimś być ?? czy chcesz dołączyć do konkretnego ? Bo to duża różnica; pisząc podania do sojuszy zastanawiasz się chociaż, czy do właśnie tego chcesz należeć, że będziesz się w Nim czuł dobrze, czy może chodzi o to, by mieć jakikolwiek TAG ?
Po3: Nie wiem jak inni, ale ja, będąc na pozycji 300+ mając flotę zaledwie na pozycji 889 czuł bym się jak farma.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez GrimX (2008-03-21 12:24:58)
Tribunus Cohortis Praetoriae
GrimX napisał:
Po3: Nie wiem jak inni, ale ja, będąc na pozycji 300+ mając flotę zaledwie na pozycji 889 czuł bym się jak farma.
Pozdrawiam.
hehe
poczekaj az zobaczą to nasi ekonomiści
Praefectus Praetorio
Agata napisał:
może moje Precelki będą chciały coś walic bo ja nie mam ochoty
Ja bym "se" cos...
...a poza tym dzien dobry
Praefectus Praetorio
...i "se" z widelcem poszla