Przybysz
Ave Pretorianie!
Wpisuje się na pamiątkę, bo sojusz mi się podoba. Forum też. Macie dobre poczucie humoru . Fajnie się czytało w czasie oczekiwania na powrót floty. ^^ Choć tych spławionych co składali podania to szkoda, ale takie życie
.
Wielu podbojów ale dopóki nie jestem z Wami, z dala od mojej gali.
Przybysz
Prawie na pewno od kazdego z Pretsow chroni mnie noob-protection, ale mimo to bede postepowal zgodnie z zasada ograniczonego zaufania. ;-)
1:186:X
Przybysz
Nie martw się
Znając AndYY`ego to już od 30 minut próbuje Cie zeskanować wpisując w kordy x
i ciągle się dziwi czemu sondy nie chcą lecieć
Przybysz
Pretorianie, Pretorianie! Dawno to Was ta czarna dziura pochlonela, a? Rzymskie cyfry pozapominali? ^^
BTW: Ostatnio ogladalem przedstawienie satyryka z XXI wieku, w ktorym tematem przewodnim bylo pojmowanie aluzji.
Moje kordy mialy byc przedstawione w szyfrze, ktory odczytaja tylko... prawdziwi Pretorianie. ;D (Na Jowisza! Teraz to bede mial przechlapane u Hansa )
Zagubiony wędrowiec napisał:
Pretorianie, Pretorianie! Dawno to Was ta czarna dziura pochlonela, a? Rzymskie cyfry pozapominali? ^^
BTW: Ostatnio ogladalem przedstawienie satyryka z XXI wieku, w ktorym tematem przewodnim bylo pojmowanie aluzji.
Moje kordy mialy byc przedstawione w szyfrze, ktory odczytaja tylko... prawdziwi Pretorianie. ;D (Na Jowisza! Teraz to bede mial przechlapane u Hansa)
Z Hansa Klossa to taki Precel jak z koziej pupy torba pdróżna
Ciąży nad nim dziedzictwo Tysiącletniej Rzeszy. Inne sposoby rozwiązywania ważnych kwestii
A jak już jesteś taki mądry to zgadnij co oznaczają dwa duże YY na końcu mojego nicka
Przybysz
Pragne znow zablysnac yntelygencja, wiec poprobuje.
Google mi mowi, ze to moze ma zwiazek z:
http://www.sfd.pl/yy.._zap%C5%82odnienie..-t209800.html
Rozsadek mi mowi, ze to wyroznik od setek innych osob w necie z nickiem "Andy". Przynajmniej to pierwsze "Y", drugie wyglada na jakis zwiazek ze slowem "Yabol".
Zgodnie z nieskonczonym rachunkiem nieprawdopodobienstwa:
Kiedy wpisywales login do ogame.pl lecial nad Twoja klawiatura komar goniony przez ose bzyczaca "uuk uuuuuk", ktora kiedy przelatywala nad klawiszem "Y" spadla na tenze klawisz. Po czym Ty probujac ja zabic niechcacy naciasnales klawisz shift, dwa razy y i enter.
Kiedy spytalem babci powiedziala mi, ze to "jakies pierdoly, idz spac".
Mozliwe, ze to skrot od "Yeah Yeah", "Yo Yo", "Yes Yes", "Uuk Uuk" lub "I Am A Polish Boyfriend, Yes, Yes; Yes I Am".
A moze to cos zwiazengo z osoba Yao Yilina? Maybye.
Przybysz
Genetyka?
Y to oznaczenie chromosomu warunkujacego plec meska. Zestaw chromosomow YY - chyba nie ma takich w przyrodzie, wystepuja tylko XYY. (gdzie ta przekleta ksiazka od biologii :>)
Mi XYY kojarzy sie z Obcym 4 bodajze (czy 3?). W tej czesci byl zaklad karny dla mezczyzn z podwojnym chromosomem Y. Ta wada genetyczne przejawia sie -wg filmu- zwiekszona agresja, popedem seksualnym etc.
Ale co to ma wspolnego z Toba? Pewnie znow nie trafilem.
Przybysz
Ma to zwiazek z genetyka i dotyczy Twojego stanu majatkowego. Koniunkcja... hm... to wymaga glebszego zastanowienia, teraz mi nic do glowy nie przychodzi. <hard fynkiyng>
Z genetyka to widze zwiazek tylko z oznaczeniem chromosomow, ale napisales, ze to bledne. Na Jowisza, nie lada lamiglowka. :>
Praefectus Praetorio
Ponad napisał:
.. Na Jowisza, nie lada lamiglowka. :>
Jowisza? Łeeeeee...
Marsa Panocku! Marsa!
Nie poddawaj sie..
no ja kolegów nie rozumiem przecież to proste:
a) genetyka
b) "majątek"
Jak pisał Despota Lenin "jedynym bogactwem lumpenproletriatu są.... dzieci"...
Resztę sobie dośpiewajcie albo zagrajcie na trąbce Uuk uuk'a AndYY masz fajne szkraby
Przybysz
To byla zagadka dla mnie!
Teraz to wszystko wydaje sie proste, AndYY ma dwoch synow.
Praefectus Praetorio
Szamot - za kare wymyslasz kolejną zagadkę..
Ponad napisał:
To byla zagadka dla mnie!
Teraz to wszystko wydaje sie proste, AndYY ma dwoch synow.
MÓJ DROGI... a podobno myślenie nie boli...
Przybysz
Jejku, teraz sie czuje jakbym sie potknal idac w szyku. Trzeba podniesc szybko tarcze i miecz.
Ostatniego posta Szamota nie zrozumialem. :> Chodzilo Ci o to Szamocie, ze glowilem sie nad tym a to bylo takie proste, czy ze zle odpowiedzialem? ^^ Tak czy inaczej Twój Prefekt skierowal do Ciebie pewna prosbe...
AndYY, prosze rozwiej moje watpliwosci - dobra to odpowiedz, czy nie?
Ponad napisał:
AndYY, prosze rozwiej moje watpliwosci - dobra to odpowiedz, czy nie?
Rozwiewam twoje wątpliwości - DOBRA ODPOWIEDŹ
Szamocie, teraz twoja kolej na zagadkę...
Przywódca rekrutów
:PCo to za zagadka, dwie kulki i armatka?